SCAMMER ALERT!

Syamira Nadia

Posted on 2017-08-13 15:00:36

Penipuan jualan barang kereta

Salam...nak mintak tlg kwn² yg mn kenal ngn kaki penipu ni or jumpa dia boleh pm sy n boleh tlg viralkan... Ramai org dia tipu...Dia akan mengaku yang dia KERJA POLIS BAHAGIAN NAKOTIK... .Brg yg dijual sebenarnya semua xwujud... Dia akan bagi gambar org lain untuk tutup taktik jahat dia!! BERHATI-HATI... Fb dia sgt banyak n ada yg dia dh deactivated..Lpas tipu dia akan buat FB baru..Whatsapp saya dan suami dia dh block 😡😡😡.Hati² ngn jantan ni dia jual barang kereta murah n dia akan menipu ramai perempuan..smoga kwn² yg lain x terkena ngn dia..hrap yg mn kenal dia tlg bg kerjasama yea..TQ (mtk tlg viralkan spaya org lain x terkena jgk) Duit ak mmg xdapat balik, Tapi kau jgn PELIK macam mane aku dapat IC n details kau... Gambar Mak kau pun ade ASYRAF... Sudah2 menipu org... Sila makan duit haram tu n bg anak bini kau makan... Mohon share ramai2 supaya xterkena... FB :- https://m.facebook.com/asyraf.abdullah.102 NO FON :- 014-2152302 AKAUN BSN ---------------------- 0300841000035573 MUHAMMAD ASYRAF BIN ABDULLAH #untuk lebih details boleh contact sy 017-9519931# #PDRM #TribunalPengguna #KakiPenipu #Scammer #TolongViral

2.0/5

!

Based on 1 reports.

Total Scam amount

RM 651

CCID Report

0 report was found at CCID portal.

Contact Information

014-2152302