SCAMMER ALERT!

Adrianna Tan RF

Posted on 2017-08-24 17:06:54

Send perfume fake/gred bila repeat order

Perhatian kepada semua buyer online seller.. Kat sini sy nak pesan agar berhati-hati dengan 1 online seller perfume kat instagram yang bernama perfume_original.my, no contact 019-5950878, akaun cimb no 7610321937 atas nama Zarina Ahmad Sabri.. Beliau menjual perfume tester & original reject.. Mula-mula beli memang semua dapat original tester tapi tiba-tiba nanti ada dapat perfume FAKE.. Bila complaint dia buat tak tau je lepas tu dia block.. Saya dah cakap baik-baik dengan dia, saya tak mintak refund ke apa tapi saya cuma nak pulangkan balik je perfume FAKE dia ni tapi dia buat tak tau lastly dia block nombor saya.. Mohon semua berhati-hati & sebarkan agar takde yang terkena ya.. Diulangi, mula-mula beli memang dapat barang original tapi next tu dia hantar barang fake..!! Sekarang dia dah tukar nama instagram dia kepada perfume_original2u...

1.0/5

!

Based on 1 reports.

Total Scam amount

RM 80

CCID Report

0 report was found at CCID portal.

Contact Information

+60195950878