SCAMMER ALERT!

Aaron

Posted on 2017-08-12 17:23:42

WEDDING PLANNER PENIPU !! (By Sofea Qies)

Aku dah lama diam dengan akak ni dengan laki dia . Kenduri kawin aku May 2017 lepas tapi , Dari bulan 11 tahun lepas aku prepare wedding aku ambik pakej pelamin dengan baju dekat dia rm1700 . Pergi rumah layan baik siap ambik ukuran baju apa semua nak deposit rm1200 . Lepas bank in kata bulan 1 nak fitting , lepastu tak buat lagi baju . Then kata bulan 2, bulan 3 . Lepastu datang rumah takde orang 2 3 kali datang rumah takde orang bila call whatsapp cakap family ada problem lah apa lah baju dah jahit dah nanti minggu depan datang fitting TAPI HAMPEH . Sampai aku kena cari wedding planner lain within 3 weeks of my wedding day !! Sampai lah ke hari wedding batang hidung laki bini ni tak nampak . Aku mintak refund duit kata nak bagi lepastu senyap dan bila ugut nak viralkan dia boleh cakap aku kacau periuk nasi dia ?! Eh dia yang buat taik lepastu nak marah aku ? Aku tak viral sebab kesian laki bini kerja wedding planner ada anak kecik 2 orang tapi bagi anak makan duit haram ke ? Facebook update , dekat instagram dah block aku dekat whatsapp laki bini dah block aku , aku mintak duit cara baik kau taknak bagi kan !! PULANGKAN BALIK RM1200 AKU !! BAGI ANAK MAKAN DUIT HARAM !!

Aaron

Posted on 2017-08-12 19:35:29

WEDDING PLANNER PENIPU !! (By Sofea Qies)

Continue dari previous post

2.3/5

!

Based on 2 reports.

Total Scam amount

RM 1200

CCID Report

0 report was found at CCID portal.

Store

facebook

Elarry Creation

Contact Information

0193512491

0193512491